PROFESORII PRAHOVENI

blogisjph@yahoo.com

Târgul de Carte Şcolară “Gaudeamus” a ajuns la a VIII-a ediţie

Posted by webmaster on September 21, 2010

Cea de-a VIII-a ediţia a Târgului de Carte Şcolară “Gaudeamus”, organizat de Radio România, în colaborare cu Uniunea Editorilor din România şi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, s-a deschis, sâmbătă, în Foaierul de Concerte al Radio România din Capitală Cei care nu şi-au încheiat încă pregătirile pentru noul an şcolar şi sunt interesaţi să achiziţioneze manualele proaspăt recomandate şi să se informeze în legătură cu ultimele noutăţi din domeniu, sunt aşteptaţi la încă o sesiune de documentare şi cumpărături la târg.

Alături de oferta aproape completă de manuale şi auxiliare aprobate de Ministerul Educaţiei pentru anul şcolar 2010 – 2011 şi de lucrările cuprinse în bibliografia şcolară de literatura română şi universală, evenimentul va aduce în faţa publicului numeroase surprize, în măsură să încurajeze sau să trezească apetitul pentru lectură şi pentru activităţi în colectiv ale juniorilor.

Astfel, oferta ediţiei include cele mai recente apariţii editoriale pentru copii şi adolescenţi, cărţi educative într-un format extrem de atractiv, pentru toate vârstele, jocuri instructive interactive, în măsură să le stimuleze creativitatea şi o gamă largă de materiale didactice, utile studiului individual şi în clasă. Târgul va putea fi vizitat, în perioada 18-28 septembrie, de luni până vineri între orele 10,00 şi 19,00, sâmbătă, între 10,00 şi 16,00, iar duminică între 10,00 şi 14,00. AGERPRES

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: