PROFESORII PRAHOVENI

blogisjph@yahoo.com

“Seara stiintifica la Ploiesti”-18 iunie 2011 , orele 18.00

Posted by webmaster on June 14, 2011

                                    Ca urmare a impactului deosebit pe care l-a avut Conferinta organizata de catre Muzeul Judetean de Stiintele Naturii in colaborare cu Fundatia Oamenilor de Stiinta Prahova in data de 4 iunie 2009, avandu-l ca invitat pe profesorul universitar Georgica Lupchian, fundatia prahoveana “STIINTA & RELIGIE”  l-a invitat din nou in Ploiesti pe distinsul om de stiinta sa sustina un simpozion stiintific in data de 18 iunie 2011, orele 18.00, ocazie cu care vor putea fi prezentate inventiile domniei sale unui numar mult mai mare de prahoveni.
 
Ing. Georgica Lupchian este autorul unor inventii brevetate si premiate de catre Salonul de Inventica de la Geneva privind mecanismele si dispozitivele pentru punerea in evidenta a campurilor, cu ajutorul carora demonstreaza cauzele miscarii de revolutie si de rotatie a planetelor in jurul Soarelui, miscarea de rotatie a Soarelui in jurul axei sale, formarea anotimpurilor, a zilelor si noptilor pe Pamant, dar si miscarea de revolutie si de spin a electronului.
 
Sunt invitati sa participe la aceasta seara stiintifica oameni de stiinta, profesori de fizica, geografie si stiintele naturii, astronomi, studenti, elevi, precum si persoane interesate de tainele universului explicate stiintific.
 
Moderatorul acestui eveniment este Prof.Dr.Nicolae Geanta din Campina.
 
Seara stiintifica va fi urmata de o conferinta de presa.
 
Evenimentul este gazduit de Biserica LOGOS Ploiesti, strada Miciurin nr. 6 (rondul 1 dinspre centrul orasului, langa Pizzeria Angelo) care dispune de o sala moderna cu o capacitate de peste 500 locuri.
Intrarea este libera!
Echipa de conducere a Fundatiei Stiinta&Religie
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: