PROFESORII PRAHOVENI

blogisjph@yahoo.com

Zmeul , buzduganul si ministerul

Posted by webmaster on October 12, 2011

 In copilarie citeam despre Ilene Cosanzene care erau rapite de zmei  si de Feti frumosi care se luptau cu acestia . Cel mai interesant lucru mi se parea atunci cand fiecare dintre zmei lua cate o fata de imparat si pentru a anunta ca se intorc acasa trimiteau buzduganul cu nu stiu cat timp inainte si acesta se aseza in cui.

Legea educatiei nationale este in vigoare din 10 februarie 2011 . In lege se prevede ca in maxim 8 luni de la aparitia legii apar si metodologiile care completeaza legea si care ne ajuta in aplicarea ei.  Asa ca , pe 10 octombrie 2011 , atunci cand credeam ca vor aparea respectivele metodologii apare ca buzduganul zmeului comunicatul ministerului care ne anunta ca se lucreaza la ele si ca le vom vedea noi in curand.  

      Inca de la inceputul anului scolar au fost trimisi in teritoriu inspectori care sa monitorizeze printre altele deciziile date pentru  alegerea responsabililor de comisii metodice , alegerea consiliului de administratie etc. Dar lucrul acesta nu se putea realiza deoarece nu a aparut noul ROFUIP , metodologia de alegere a CA etc.  

       Sincer cadrele didactice  au inceput sa se sature de masuri tranzitorii , instructiuni si alte asemenea foi de parcurs. Mi se pare normal sa fie totul ceva mai clar si sa nu mai bajbaim asa in aplicarea noi legii – o “Lege de nota 10 ” .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: