PROFESORII PRAHOVENI

blogisjph@yahoo.com

APLICATIA ONLINE PENTRU INSCRIEREA IN CORPUL DE EXPERTI IN MANAGEMENTUL EDUCATIONAL

Posted by webmaster on February 27, 2012

Concurs de selectie pentru constituirea corpului national de experţi in management educaţional

ORDIN nr. 5.549 din 6 octombrie 2011  pentru aprobarea Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional

Ordin Nr. 3295 din 21.02.2012 privind aprobarea Calendarului desfăşurării concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional

Program depunere portofolii  de către candidaţii la concursul de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului de experţi în management educaţional, declaraţi admişi după etapa de selecţie on-line.

Nota MECTS nr. 31229/24.02.2012 (Instructiuni privind utilizarea aplicatiei de asistare a evaluarii candidatilor inscrisi la selectia cadrelor didactice pentru constituirea corpului national de experti in management educational)

Adresa oficiala a site-ului pe care se vor face inscrierile online este:  http://cneme.edu.ro/inscriere/

Inscrierile se vor face utilizand formularul disponibil la adresa mentionata anterior in perioada 27 februarie – 5 martie 2012.

In data de 6 martie 2012, pe pagina http://cneme.edu.ro se va publica lista candidatilor admisi in aceasta etapa, cu posibilitatea de filtrare dupa judet. Lista va fi afisata si la sediul ISJ Prahova, precum si pe site-ul ISJ PH.

PS. Pentru a ma inscrie am avut nevoie de 3 minute .Nu aveti de completat decat o pagina si de bifat conditiile pe care trebuie sa le indepliniti. Apoi sunteti  declarat ADMIS si confirmati daca  adresa de e-mail e corecta intrand pe aceasta si apasand linkul trimis automat la inscriere si GATA . Nu va ramane decat sa duceti actele cerute in metodologie  la ISJ Prahova conform programului afisat. MULT SUCCES!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: