PROFESORII PRAHOVENI

blogisjph@yahoo.com

Cursuri pentru cadrele didactice care vor preda din toamana la clasa pregatitoare in Prahova

Posted by webmaster on July 27, 2012

Lista centre invatatori – clasa pregatitoare – sesiunea I Prahova

De luni 27 august 2012 vor incepe cursurile 5 grupe : 2 in Ploiesti-Scoala Sfanta Vineri Ploiesti , un centru la Scoala Centrala Campina , unul la Scoala Carol I Plopeni si unul la SAM Panculescu Valenii de Munte.  Programul cursurilor va fi  de 8 ore  cu masa la ora 13.30 .  Trebuie sa va asteptati la o saptamana densa , cu multe  activitati practice. Pana cand veniti la formare va rog sa va listati toate programele clasei pregatitoare de pe site-ul ministerului si sa le lecturati. Platforma pe care o veti folosi va contine foarte multe informatii utile. Adrese ei este:  http://portal.icos-edu.ro/  

Cadrele didactice care vor preda la clasa pregatitoare in anul scolar 2012-2013 vor participa la activitatea de formare in cadrul proiectului ” Organizarea interdisciplinara a ofertelor de invatare pentru formarea competentelor cheie la scolarii din clasele I-IV ” .  Programul de formare va avea 132 de ore dintre care 40 ore fata  in fata si 92 ore online. Cele 40 de ore fata in fata se vor desfasura in 5 zile de formare in perioada 27-31 august 2012  sau 3-7 septembrie 2012.    In perioada 10 Septembrie 2012 – 28 Octombrie 2012 – formatorii  vor acorda suport  online catre cursanti – 94 de ore online.Ulterior, in perioada 29 Octombrie 2012 – 3 Noiembrie 2012 se va stabili o zi cand va avea loc  evaluarea finala a cursantilor.

       Intre 20 si 25 august 2012 se desfasoara la  Bucuresti formarea formatorilor.

        

Advertisements

10 Responses to “Cursuri pentru cadrele didactice care vor preda din toamana la clasa pregatitoare in Prahova”

 1. Cadru Didactic said

  Deja pe siteul Isj Dambovita au aparut listele nominale cu participantii la aceste cursuri, cat si centrele de formare. Asteptam si pentru Judetul Prahova. Daca se poate cat mai curand ….
  Cu respect,
  Un cadru didactic

  • Izi said

   Buna!
   Ce raspuns ai primit pentru ca si eu sunt interesata mai ales ca am intrebat la scoala si nimeni nu stie nimic! Cand vor fi anuntati directorii ca sa ne transmita si noua? Multumesc!
   Cu stima,
   Izi

 2. Cadru Didactic said

  Multumesc pentru raspunsul primit.
  Cu respect,
  Un cadru didactic

 3. Cadru Didactic said

  Luni încep cursurile de pregătire. Aveți noutăți pentru noi?

 4. Un invatator said

  Ati anuntat ca in perioada 3-7 septembrie, vor participa la curs doar invatatorii care au primit post dupa examenul din 2 august. Vad in lista, nume de persoane care iau clasa pregatitoare in urma concursului de titularizare din 2 august si totusi participa la curs in perioada 27-31 august. Nu s-a mai respectat conditia respectiva? De ce? Va rog sa-mi raspundeti pentru ca vreau sa discut acest aspect si cu formatorii nationali. Va multumesc!

  • webmaster said

   Pentru a doua sesiune au ramas invatatorii care vor fi repartizati in 30-31 august 2012 si cei din Centrul Mizil care nu are destui candidati deocamdata. Impartirea a fost facuta in functie de numarul invatatorilor pe care ii are la clase ISJ la ora actuala .Nu a fost nicio conditie .

   • Un invatator said

    Vor fi repartizati unde? La scoli sau la acest curs? Mai exact, doua colege care au dat examen cu mine pe 2 august, participa in prima serie, eu si alta colega nu figuram pe aceasta lista.De ce? Raspunsul vreau sa il trimit la minister. Multumesc! Astept sa-mi raspundeti cu aceeasi promptitudine, pentru care va apreciez si va stimez!

   • webmaster said

    Va rog sa-mi spuneti cine sunteti si cum se numeste colega dumneavoastra ? Poate a fost o simpla omisiune si se poate indrepta.

   • Cadru Didactic said

    Cred că răspunsul îl veți afla de la inspectorul de specialitate. Listele au fost întocmite la inspectorat.

 5. Cadru Didactic said

  Mulțumesc pentru informații. Apreciez promptitudinea feedbackului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: