PROFESORII PRAHOVENI

blogisjph@yahoo.com

CENTRUL JUDETEAN DE EXCELENTA PRAHOVA

Posted by webmaster on November 3, 2014

In  atentia conducerii unitatii de invatamant,
a profesorilor de matematica, informatica,fizica,chimie,biologie,geografie, limba romana, limba engleza,limba franceza,istorie, socio-umane
            Incepand cu data de 1.11.2014, in baza ordinului MEN 4808/22.20.2014, in judetul Prahova, functioneaza Centrul Judetean de excelenta Prahova cu centrul la Colegiul National I L Caragiale Ploiesti.Centrul de excelenta va functiona cu grupe, la gimnaziu si liceu, la disciplinele matematica, informatica,fizica, chimie, biologie, geografie, limba romana, limba engleza,limba franceza,istorie, socio-umane.
            Concursul de selectie in vederea constituirii grupelor va avea loc in data 22 noiembrie 2014, inscrierea realizandu-se in perioada 3-6 noiembrie 2014, conform specificatiilor din documentul atasat.
   De asemenea, in perioada 3-14 noiembrie 2014, profesorii  care doresc sa sustina cursuri  la excelenta vor depune un dosar  la inspectorii de specialitate, conform cererii  din atasament.
  Va rugam sa popularizati informatiile din documentele atasate privind centrul de excelenta  in randul profesorilor si sa facilitati accesul elevilor capabili de performanta la selectia din data de22 noiembrie 2014.
 
Inspector Scolar General,
Prof Petre Nachila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: