PROFESORII PRAHOVENI

blogisjph@yahoo.com

CONTACT

Stimate cadre didactice,

      Site-ul este o initiativa particulara care incearca sa va tina la curent cu ultimele noutati . Nu este initiativa ISJ-ului sau a unei persoane din componenta acestuia. 

          Orice activitate deosebita care se realizeaza in scoala dumneavoastra , orice proiect, concurs , simpozion etc poate fi mediatizat(a) pe site-ul  “PROFESORII PRAHOVENI “. Nu trebuie decat sa-mi trimiteti informatia , afisul etc pe adresa blogisjph@yahoo.com   . Mult succes !

                                                                                           Cu stima ,

                                                                        profesor Leonard Cotac –


 

7 Responses to “CONTACT”

 1. La adresa http://bassarabescu.wordpress.com se afla blogul scolii noastre: “Gimnaziul Bassarabescu”. Ma bucur ca cineva a luat initiativa sa realizeze, fie si neoficial, un site/blog al Inspectoratului Scolar Prahova fiindca cel existent nu e bun de nimic. Desi si-a schimbat “fata” a ramas la fel de inutil si neactualizat.
  Cristina Prodan – administrator blog scoala Bassarabescu.

 2. Revin.
  Retrag doar partial ceea ce spuneam despre actualizare. cam 20 la suta e actualizat. ideal ar fi…100%.

 3. Taicutu Rodica said

  Va felicit pentru aceasta initiativa si va doresc un an bun, cu sanatate si prosperitate! FELICITARI!
                                      Cu stima,
                                  Director Sc. H. M. Berthelot Ploiesti
                                     prof. R. Taicutu

 4. carmen stoian said

  Stimate domnule profesor,

  In primul rand, felicitari pentru idee.
  In al doilea rand, imi pare bine ca am aflat, datorita felului in care ati organizat paginile, foarte multe info despre tot ce misca in lumea noastra a profesorilor.
  In al treilea rand, imi doresc sa gasesc cu promptitudine tot ce ne intereseaza in noul an scolar 2011-2011. Mi-as dori de exemplu sa stiu daca ministrul Funeriu a aprobat noua transa de gradatii (oricum pe vara nu au mai dat-o). Foarte importanta mi s-ar parea reactia colegilor la abuzul reducerii banilor de concediu cu 25%. Am citit cu multa atentie legea si nu am intalnit vreo mentiune in acest sens.

 5. Zaharia Liliana said

  Felicitari pentru idee, poate veti fi un model si pentru colegii nostri de la Calarasi. As dori sa gasesc profesori de la dumneavoastra dornici de colaborare pentru diferite proiecte la lb. engleza. Va doresc succes in noul an scolar atat dumneavoastra, cat si celorlalti colegi.
  Cu respect,
  prof. Zaharia Liliana, Sc. Ciocanesti, jud. Calarasi

 6. CAMINO said

  Suntem Agentia de turism CAMINO din Ploiesti. Ne gasiti in Mall VIGOCENTER , in spetele pietei centrale , pe linia de tramvai si va invitam sa mergeti in excursii alaturi de elevii Dvs. pentru 1 zi, 2, 3 si 4 zile , in tara si in afara ei. Programele de excursii le gasiti pe site-ul nostru pe care va invitam sa-l vizitati, http://www.caminoturism.ro , iar pentru detalii legate de gratuitati va rugam sa ne contactati la sediul nostru din Ploiesti ( Vigocenter ), e-mail : rezervari@caminoturism.ro sau la telefon 0730.219.066. Excursiile prezentate in site au tarife pentru plecari din Bucuresti. Ele pot fi adaptate pentru Ploiesti corespunzator distantelor pana la obiective.
  Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla detaliile legate de gratuitati si tariful corect.

 7. NoteMari said

  Buna ziua,

  Felicitari pentru initiativa!
  V-am trimis un mail cu prezentarea platformei educationale NoteMari.ro.care transforma educatia intr-o activitate distractiva si interesanta pentru copii. Va invitam sa o cititi si eventual sa o distribuiti cadrelor didactice din invatamantul primar, in special, care sunt interesate de o colaborare. Ne puteti scrie pe Info@notemari.ro sau sa ne telefonati la 0755-807 536.

  Va multumim anticipat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: